2012. április 3., kedd

Borgias, Game of Thrones, Hulk

Már egy ideje várakozik ránk a Borgias a gépen, de eddig nem tudtuk rászánni magunkat, tekintve, hogy ugyanaz a stúdió készítette, amelyik a Tudorokat és hát elvileg a sorozat jellege is hasonló, most viszont kicsit kifogytunk a filmekből, meg nincs is minden este egy filmnyi időnk, úgyhogy belefogtunk. 7 rész után már azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy ez a sorozat klasszisokkal jobb, mint a Tudors, kiküszöbölték a gyermekbetegségeket és nagyon élvezhatő lett a végeredmény. A casting a legkisebb mellékszerepig majdhogynem tökéletes, egy-két kisebb melléfogás van, de ezek sem kiemelkedően rossz alakítások, a feszültséget végig fenntartja, ugyanakkor a cselekményvezetés megfelelő tempójú, ahol kell időz, amit viszont nem kell, nem hangsúlyoz túl. A képek is szépek, úgyhogy eddig nemnagyon lehet róla rosszat mondani.
Game of Thrones 2. évad végre megérkezett, este az is kiderül, hogy érdemes volt-e ennyire várni, bár kicsit félek, mert a beharangozóban kiderült számomra, hogy az a Natalie Dormer is szerepet kapott benne, aki már a Tudorokban is hatalmas ripacs volt.
Mostmár a Bosszúállók minden előzményfilmjén túl, de magán a Bosszúállókon innen, már nagyon izgatottak vagyunk. A Hihetetlen Hulk is nagyon menő volt, azt hiszem nekem még az Eric Bana-s verzió rémlett, ezért húztam kicsit a szám, hogy meg "kell" nézni, de Edward Norton tényleg nagyon jó volt ebben a szerepben (is). Az előzményfilmek közül egyértelműen a Thor a gyenge pont, viszont a Bosszúállókban előreláthatólag Mark Ruffalo képes lesz még a Thor-szálat is alulmúlni. Miért ő? Miért nem Edward Norton again?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése